»Smo proizvajalec malih gospodinjskih aparatov. Razvijamo celovite mehatronične rešitve in proizvajamo različne komponente za širok spekter industrije«

Z ekipo usposobljenih razvojnih strokovnjakov, sodobno tehnološko proizvodno opremo in s skoraj 30-letnimi izkušnjami predstavlja Eurel pravo odločitev pri izbiri celovitega razvojno-proizvodnega dobavitelja malih gospodinjskih aparatov, elektromehaničnih in mehatroničnih elementov, sklopov in naprav kot tudi končnih izdelkov za širok spekter industrijskih panog.

Predvsem na področju razvoja in proizvodnje stikalne tehnike in malih gospodinjskih aparatov smo postali prepoznaven, odziven in zanesljiv dobavitelj našim kupcem iz vseh delov sveta.

Specializirani smo za brizganje in obdelavo preciznih in estetskih delov iz plastike ter proizvodnjo izdelkov stikalne tehnike, elektromehanike ter malih gospodinjskih aparatov.

Predani razvoju, inovativnosti in visoki kakovosti

Razvijamo, proizvajamo in dobavljamo izdelke po željah in specifičnih zahtevah naših kupcev.  Strokovnost in dolgoletne izkušnje naše razvojne ekipe so temelji inovativnosti in prilagodljivosti ter nenazadnje našega dolgoročnega uspeha. Z njimi krepimo našo tržno prisotnost ter omogočamo nenehne izboljšave izdelkov in tehnologij. Vse to nam omogoča, da se hitro spopadamo s sodobnimi izzivi in za naše kupce iščemo najustreznejše rešitve visoke kakovosti po konkurenčnih cenah.

V podjetju z več kot 400 sodelavci ves čas stremimo k timskemu delu ter vzgoji mladih kadrov. Vse proizvodne in poslovne procese imamo oblikovane tako, da sledijo visokim standardom kakovosti, ekonomičnosti in ekologije ter hkrati tudi trendom ekološkega in ekonomičnega poslovanja.

Zaupanje in odnosi kot dejavniki uspeha

V Eurelu se zavedamo, da so za naš uspeh ključni tudi dobri odnosi z našimi kupci in poslovnimi partnerji. Le z dobrim sodelovanjem, zaupanjem in skupno rastjo lahko vsi dosežemo želene cilje. Vedno ponujamo tisto, kar znamo in zmoremo narediti, ter vedno izvedemo, kar obljubimo. Najpomembnejše pa je, da spoštujemo dogovorjena pravila.

Delujemo na več lokacijah

EUREL d.o.o.

V Sloveniji delujemo v okviru podjetja Eurel d.o.o. na treh lokacijah, dve se nahajata v Poljčanah in ena v Mariboru.

EUREL BH d.o.o.

Podjetje Eurel BH d.o.o. deluje v Bosni in Hercegovini od leta 2019. Ustanovljeno je bilo z namenom postati kompetentno podjetje za proizvodnjo vodilnih cevi za avtomobilsko industrijo. Urejeni proizvodni prostori s sodobno opremo ter 38 zaposlenih, vključno  z usposobljenim tehničnim kadrom, omogočajo proizvodnjo vodilnih cevi po vseh zahtevah avtomobilske industrije. Proizvedene vodilne cevi v celoti izvozimo na trg Evropske unije.

VIZIJA PODJETJA

Postati svetovno priznan proizvajalec malih gospodinjskih aparatov in se uvrstiti med top 3 proizvajalce večnamenskih rezalnih strojev in kavnih mlinov v EU.

Postati renomiran proizvajalec komponent za stikalno tehniko.

Oblikovati procese tako, da vse stopnje sledijo visokim standardom kakovosti, ekonomičnosti in ekologije, ter hkrati ohranjati visoko dodano vrednost v sledenju »vitke proizvodnje«.

Proizvajati in dobavljati izdelke, ki jih odjemalec potrebuje, in to v želenih karakteristikah, v naročenih količinah in v želenih oziroma potrjenih dobavnih rokih.

Slediti trendom ekološkega in ekonomičnega poslovanja ter se truditi za nenehno izboljševanje odnosa do okolja. Vse proizvodne procese vedno oblikovati tako, da zadostujejo tem pogojem.