RAZVOJ

Strokovnost, interdisciplinarnost in dolgoletne izkušnje naše razvojne ekipe so temelji naše inovativnosti in prilagodljivosti.

PROIZVODNJA

Naše proizvodne sposobnosti obsegajo načrtovanje in izvedbo celostnih proizvodnih procesov tako polproduktov kot tudi končnih produktov, opremljenih za vstop na končni trg. Sposobni smo obvladovati in se hitro prilagajati na potrebe tako serijske proizvodnje kot tudi posameznih serij in prototipov.

PLASTIKARNA

Usposobljeni in opremljeni smo za proizvodnjo tehnično zahtevnih plastičnih delov.
Kapacitete lastne plastikarne nam omogočajo visoko stopnjo fleksibilnosti in kakovosti ter minimizacijo vmesne zaloge.

ZAKAJ IZBRATI EUREL?

Pri reševanju vaših izzivov smo vaš partner, ki s celovitim razvojno-proizvodnim konceptom razume vaše potrebe in tržno panogo.

0LET
IZKUŠENJ
>0
ZAPOSLENIH
0MIO
PROIZVEDENIH IZDELKOV NA LETO
0
LOKACIJE

Smo proizvajalec malih gospodinjskih aparatov. Razvijamo celovite mehatronične rešitve in proizvajamo različne komponente za širok spekter industrije

Z ekipo usposobljenih razvojnih strokovnjakov, sodobno tehnološko proizvodno opremo in s skoraj 30-letnimi izkušnjami predstavlja Eurel pravo odločitev pri izbiri celovitega razvojno-proizvodnega dobavitelja malih gospodinjskih aparatov, elektromehaničnih in mehatroničnih elementov, sklopov in naprav kot tudi končnih izdelkov za širok spekter industrijskih panog.

Več …

NAŠI KUPCI CENIJO

NAŠE IZKUŠNJE IN ZNANJE

FLEKSIBILNOST PROIZVODNIH KAPACITET

LASTEN RAZVOJ

HITRO ODZIVNOST

CELOVIT PRISTOP

ZANESLJIVOST

INOVATIVNOST

SODOBNA TEHNOLOŠKA OPREMLJENOST

NAŠI PARTNERJI